HR EN DE
 ANA škola jedrenja 
 

Naučite jedriti s nama

Naučite jedriti s nama“Nevjerojatno je kako brzo dobar i povoljan vjetar može odagnati sve luđačke frustracije života na kopnu.”  
ERNEST K. BRENTON
 
Ove riječi, između ostalog, savršeno opisuju osjećaj užitka, slobode i povezanosti s prirodom koje ćete doživjeti na jedrenju.
Više od 14500 polaznika koji su prošli kroz našu školu potvrdit će vam isto.
 
Od prvih jedriličarskih koraka uvidjet ćete da je jedrenje idealan način da provedete aktivan odmor u prirodi, naučite novu vještinu, upoznate nove, pozitivne ljude.
 
Gotovo 30 godina ANA je tu da vam pomogne u ostvarivanju jedriličarskih želja i ciljeva.
I najdalji put započinje prvim korakom, ili u našem slučaju, prvom miljom, a to je upravo ANA-in tečaj Osnove jedrenja.
Naučit ćete se prilagoditi vjetru, moru i životu na jedrilici, upoznati osnovne tehnike jedrenja i shvatiti temeljnu logiku ponašanja nautičara na moru u dinamičnom okruženju i nestvarnim prirodnim ljepotama murterskog arhipelaga.
Za prijavu na tečaj, jedino je potrebno da želite jedriti i da znate plivati. Dolazite sami? Odlično, imat ćete priliku upoznati ljude iz cijeloga svijeta. Dolazite s obitelji? Savršeno, teško je zamisliti bolji obiteljski odmor od druženja na jedrilici.
Uživanje u kristalno čistom moru, kupanje u predivnim uvalama i potpuna relaksacija… Zvuči primamljivo?
 
Kako bi što jednostavnije odvojili vrijeme za vaše prve jedriličarske milje, za vas smo pripremili petodnevne i trodnevne programe tečaja Osnove jedrenja. Na našim stranicama pronaći ćete sve potrebne informacije o programima koje nudimo, kao i putokaz razvoja vaših jedriličarskih vještina.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje.

Veselimo se vašem dolasku!

Naučite jedriti s nama