HR EN DE
 ANA škola jedrenja 
 

Uvjeti kupnje i načini plaćanja

                

         UVJETI KUPNJE
 
Tečajeve jedrenja tvrtke A.N.A. d.o.o. smiju kupovati samo osobe starije od 18 godina.
 
Načini plaćanja  
 
  • U našem rezervacijskom sustavu možete platiti kreditnim karticama:
  • American Express,
  • Mastercard,
  • Visa,
  • Diners,
  • putem PayPal računa,
  • putem opće uplatnice/virmana.
 
Molim vas da prilikom uplate putem uplatnice obavezno navedete poziv na broj uplate. Sve informacije o plaćanjima jasno su vidljive tijekom on-line kupovine i u potvrdnom e-mailu. 
 
Podrška
 
Ukoliko trebate pomoć, molimo vas da nam se obratite elektroničkom poštom na info@anasail.com Na vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!
Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana, ponedjeljak - petak, od 8:00 do 16:00h, na telefon: +385 51 711-814
 
Uvjeti korištenja - pravila i upute
 
Usluge rezervacijskog sustava možete koristiti odmah nakon registracije i prijave na stranicama http://www.bookeo.com/anasail
 
Korak 1 – Registracija i prijava
 
Ne morate biti prijavljeni na stranici da biste pronašli željeni tečaj, no morat ćete se prijaviti ili registrirati za vrijeme procesa kupnje kako biste mogli dovršiti rezervaciju. Kada ste prijavljeni, umjesto riječi "Prijavite se" u gornjem desnom dijelu stranice treba se pojaviti vaše korisničko ime, pa ćete po tome znati da ste uspješno prijavljeni na stranicu.
Prilikom registracije polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.
 
Korak 2. - Prijava
 
Sa korisničkim imenom i lozinkom treba se prijaviti na stranice A.N.A. rezervacijskog sustava. Link za prijavu nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice. Kada ste prijavljeni, umjesto riječi "Prijavite se" u gornjem desnom dijelu stranice treba se pojaviti vaše korisničko ime, pa ćete po tome znati da ste uspješno prijavljeni na stranicu.
 
Korak 3. - Izbor tečaja
 
Kada ste uspješno pronašli tečaj koji želite rezervirati sljedeći korak je odrediti broj polaznika i datum održavanja tečaja
 
Korak 4. i/ili 5. - Izbor obrade narudžbe
 
Kada ste odabrali tečaj, broj polaznika i datum održavanja prelazite na sljedeći korak. Ukoliko postoje opcije tečaja, poput dodatnih proizvoda i usluga, tada ćete na toj stranici unijeti željene opcije. Ukoliko ne postoje opcije za odabrani tečaj otvorit će vam se stranica gdje možete pregledati sve odabrane podatke vaše rezervacije te se prijaviti u sustav ako već niste, a da biste mogli završiti proces rezervacije.
 
Korak 6. - Plaćanje
 
Ako ste odabrali opciju plaćanja karticom otvorit će vam se stranice za izvršenje uplate. Ako ste odabrali plaćanje putem PayPal računa otvorit će vam se stranice PayPal-a gdje možete izvršiti uplatu.
Nevezano za odabir, nakon plaćanja dobit ćete dvije e-mail poruke. Jedna je od A.N.A. rezervacijskog sustava gdje vas obavještavamo o uspješnoj rezervaciji dok će druga poruka doći od odabranog sustava naplate.
Sredstva se skidaju sa kartice tek kada dobijete obavijest o evidentiranoj uplati na e-mail.
 
 
NAČINI PLAĆANJA
 
Plaćanje kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Visa i Diners
Plaćanje po ponudi (avansna uplata - uplatnica/virman ili internet bankarstvo)
Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem rezervacijskog sustava i odabrati opciju "Plati kasnije" te na idućem ekranu pritisnuti "Prekid plaćanja". Tada će vas kontaktirati osoba iz A.N.A.-e da se dogovorite oko plaćanja.
U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka A.N.A. d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun uplatitelja.
 
 
PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!
 
Koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o., koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.
 
 
INFORMACIJE NA A.N.A. WEB STRANICAMA
 
A.N.A. d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na svojim web stranicama ažurnim i točnim. A.N.A. d.o.o. ne može jamčiti apsolutnu točnost svih prikazanih informacija o tečajevima. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. A.N.A. d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati dostupnim tečajevima i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.
 
IZJAVA PRIVATNOSTI
 
A.N.A. d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici A.N.A. d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:
 
A.N.A. d.o.o.
OIB: 80498968531
Nautička 3, 51222 BAKAR
Tel. +385 51 711-814
Fax. +385 51 711-967
e-mail: info@anasail.com